Profiel therapeut

Mijn naam is Matty de Vries (1962) en ik geniet dagelijks van het werk in mijn praktijk voor Integratieve Psychotherapie, hypnotherapie, EMDR en coaching.

Na mijn studie communicatiewetenschappen ben ik via wat omwegen terecht gekomen in de welzijnssector waar ik jarenlang als manager heb gewerkt. Ik miste het échte contact met mensen en besloot mijn hart te volgen: een gedegen studie integratieve psychotherapie, later aangevuld met psycho-hypnotherapie en Algemene Psychotherapie Wetenschappen. Alle studies heb ik gevolgd bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Ik heb ervaren dat een groeiproces nooit is afgerond. De afgelopen jaren ben ik intensief bezig geweest met mijn persoonlijke en spirituele groei. Mijn studies heb ik aangevuld met de krachtige traumatherapie EMDR en de specialisatie Prikkelbaar Darm Syndroom ( PDS, IBS) (zie www.pds-therapeuten.nl).

Als Reiki Master én trance healer kan ik u kracht en positieve energie geven (ook op afstand) en blokkades wegnemen. De opleiding is onder andere gevolgd bij de Academie voor Mediumschap.

SInds 2009 ben ik als opleider werkzaam bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Nu ik als therapeut, coach/counselor, trainer en healer werk, valt alles op zijn plek en heb ik elke dag plezier in wat ik doe.

Naast mijn praktijk ben ik bestuurder/trainer geweest bij de Nederlandse Hyperventilatie Stichting, alsmede bestuurslid bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten NBVH en bestuurder/penningmeester van de samenwerkende PDS-therapeuten (ziewww.pds-therapeuten.nl).

Verder verzorg ik, samen met (trauma) rij-instructuur Rob Geels, de trainingsweekenden en individuele begeleiding voor mensen met rijangst/verkeersangst door trauma of zonder duidelijke aanleiding (www.rijdenzonderangst.nl).

Mijn codes bij de zorgverzekeraars zijn:
AGB-code Zorgverlener: 94-009623
AGB-code Praktijk: 90-(0)16124

Overige registraties:
Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (www.nap-psychotherapie.nl) ECP-NL-450
Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (www.hypnotherapie.nl) 7078
Nederlande Beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychociaal therapeuten NVPA (www.nvpa.nl) 104043
Register Beroepsbeoefenaren Complemantaire Zorg (www.rbcz.nu) 403343R
EMDRi Netwerk Nederland (www.emdri.nl)

Contact